Αφίσα λουτρού ήχου της Τρίτης

Λουτρό ήχου

Τη δεύτερη Τρίτη κάθε μήνα 7:30-8:30 μ.μ. 

Το ΄Λουτρό ήχου΄ είναι μια πρακτική που περιλαμβάνει την ακρόαση διαφόρων τόνων και δονήσεων που δημιουργούνται από όργανα όπως θιβετιανές ηχογαβάθες, γκονγκ, κρυστάλλινες ηχογαβάθες, μελωδοί Koshi και φωνή. Αυτή η αρχαία τεχνική προάγει μια βαθιά χαλάρωση, ηρεμεί το νευρικό σύστημα, απελευθερώνει το άγχος και την ένταση, αποκαθιστά την ψυχική ισορροπία και διαύγεια και απελευθερώνει μπλοκαρισμένη ενέργεια.

Καθώς ξαπλώνετε σε μια άνετη θέση, όχι μόνο θα ακούτε τους ήχους αλλά και θα νιώσετε τις δονήσεις να διαπερνούν το δέρμα σας και να καταπραΰνουν τα κύτταρα σας. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα εισέλθετε σε μια βαθιά διαλογιστική κατάσταση, ενεργοποιώντας το παρασυμπαθητικό νευρικό σας σύστημα και ανοίγοντας την πύλη για θεραπεία και αποκατάσταση.

Το ‘Λουτρό ήχου’ είναι ένας διαλογισμός τόσο για έμπειρους διαλογιστές όσο και για εκείνους που δεν μπορούν να διαλογιστούν.

Απαιτείται η εγγραφή: 6978217367, www.almasoundscorfu.com

Πριν έχει Hatha και Vinyasa Yoga αν θέλετε να συνδυάσετε και τα δύο.

Ημέρα

09 Ιουλίου 2024

Ώρα

19:30 - 20:30

Τοποθεσία

Casa Lucia
Σγόμπου, Τ.Κ. 49083 Κέρκυρα - Ελλάδα
Ιστοσελίδα
https://casa-lucia-corfu.com

Οργάνωση

Andrea Luptakova
Andrea Luptakova
Τηλέφωνο
6978217367
Ιστοσελίδα
https://almasoundscorfu.com

Το ταξίδι της Andrea στην ηχοθεραπεία ξεκίνησε το 2020 κατά τη διάρκεια ενός συναρπαστικού μαθήματος γιόγκα όπου ενθουσιάστηκε από τη χρήση ενός νεπαλέζικου μπολ από τον δάσκαλο. Εκείνη η στιγμή φούντωσε το πάθος για τα θεραπευτικά οφέλη του ήχου και των κραδασμών, οδηγώντας την να σπουδάσει Sound Baths και Sound Therapy στο Ινστιτούτο Peter Hess στην Αθήνα. Το 2022, απέκτησε το Δίπλωμα Master Gong από μια εκπαίδευση που πραγματοποίησε ο Krzysztof Bubel, ένας διάσημος δάσκαλος του γκονγκ και πρώην μαθητής του Don Conreaux. Η βαθιά κατανόησή της για τον ήχο και τις επανορθωτικές επιδράσεις του στο μυαλό, το σώμα και την ψυχή την ενέπνευσε να δημιουργήσει το Alma Sounds Corfu, φέρνοντας αυτές τις εμπειρίες στην ευρύτερη κοινότητα πέρα από τους ασκούμενους της γιόγκα.