Ενσυνείδητη κίνηση, Ανάσα και Yoga Nidra

Αυτό το χαλαρωτικό μάθημα είναι κατάλληλο για όσους θέλουν να βελτιώσουν τη σωματική, συναισθηματική και ψυχική τους υγεία.

Θα ξεκινήσουμε με ενσυνείδητη κίνηση, την πρακτική της πλήρους παρουσίας με το σώμα σε κίνηση.

Αυτή η πρακτική μας βοηθάει να υπάρξουμε πέραν του πολυάσχολου μυαλού, ενώ παράλληλα βελτιώνουμε απαλά την κινητικότητα, την ευλυγισία και τη δύναμή μας.

Στη συνέχεια θα εξασκηθούμε σε τεχνικές αναπνοής που θα βοηθήσουν το σώμα να βγει από την κατάσταση “μάχη ή φυγή” και να μεταβεί σε μια χαλαρή κατάσταση, έτοιμη για Yoga nidra.

Η Yoga nidra, γνωστή και ως yogic ύπνος ή αβίαστη χαλάρωση, μας επιτρέπει να μπούμε σε μια κατάσταση συνείδησης μεταξύ αφύπνισης και ύπνου μέσω καθοδηγούμενου διαλογισμού.

Ημέρα

31 Μαΐου 2024

Ώρα

12:00 - 13:00
Κατηγορία

Οργάνωση

Κάλι Ποτς
Κάλι Ποτς
Τηλέφωνο
+30 690 627 4768
Email
kali@awakemindandbody.com
Ιστοσελίδα
https://awakemindandbody.com/

Έχοντας εκπαιδευτεί αρχικά στο Rishikesh της Ινδίας, εκτιμώ την αυθεντικότητα σε μια πρακτική γιόγκα. Αυτό αντικατοπτρίζεται στο στυλ διδασκαλίας μου. Το ταξίδι μου στη γιόγκα ξεκίνησε για πρώτη φορά ενώ δούλευα σε ένα ολιστικό κέντρο στο Μάντσεστερ. Εκεί εργάστηκα ως μέντορας και συντονιστής έργου για οικογένειες που πλήττονται από καταστάσεις που σχετίζονται με το άγχος, όπως ο αυτισμός. Ήθελα κάτι να προσφέρω στους πελάτες μου που να τους δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστούν το άγχος και το άγχος τους. Οδηγήθηκα προς τη γιόγκα και αμέσως ήξερα ότι θα βοηθούσε όποιον την ασκούσε. Για μένα η γιόγκα δεν είναι πόσες φορές μπορείς να τυλίξεις τα πόδια σου γύρω από το κεφάλι σου, δεν είναι παράσταση. Η γιόγκα έχει να κάνει με το πώς σας κάνει να νιώθετε πραγματικά μέσα σας και τον θετικό αντίκτυπο σε κάθε πτυχή της ζωής σας που μπορεί να έχουν αυτές οι εμπειρίες.