News
Τrauma informed μάθηση ελεύθερη από μοντέλα ενηλικισμού

Τrauma informed μάθηση ελεύθερη από μοντέλα ενηλικισμού

Η μάθηση που συμβαίνει στην Ακαδημία Άνοιξης είναι trauma informed και ελεύθερη από μοντέλα ενηλικισμού.
Τι είναι όμως η trauma informed μάθηση και τι είναι ο ενηλικισμός;

Δύο διαδικτυακές εκδηλώσεις μπορούν να απαντήσουν αυτές τις ερωτήσεις και σε προσκαλούμε να έρθεις στην Casa Lucia να συμμετάσχουμε μαζί δια ζώσης.

  • Το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 από τις 11:00 έως τις 18:00 (ώρα Ελλάδας) οι καταπληκτικές Anne Sophie Winkelmann και Κατερίνα Βαρέλλα δίνουν
    Ένα διαδικτυακό εργαστήρι για τον ενηλικισμό «Σχέσεις εξουσίας μεταξύ παιδιών και ενηλίκων. Μια (αυτό)κριτική ματιά στον ενηλικισμό».
    Θα υπάρχει κοινή οθόνη, αλλά κάθε άτομο θα πρέπει να εγγραφεί ξεχωριστά και να συνδεθεί μέσω της δικής της/του συσκευής.
  • Το Σάββατο 6 Μαΐου στις 20:00 (ώρα Ελλάδος) θα παρακολουθήσουμε την ελληνική πρεμιέρα της ταινίας Η Σοφία του Τραύματος απο τη Younity Greece για το έργο του Gabor Maté προς μια trauma informed κοινωνία. Κάθε άτομο πρέπει να εγγραφεί ξεχωριστά εδώ.
    Θα ακολουθήσει συζήτηση Q&A (δια ζώσης) με τον Pieter Lijesen, ο οποίος συμμετέχει στο επαγγελματικό πρόγραμμα Compassionate Inquiry του Gabor Maté. ‘Εχει επίσης εκπαιδευτεί σε τεχνικές Somatic Experience με τον Peter Levine.
    Για τα μικρά το βράδυ μπορούμε να παίξουμε άλλη ταινία και υπάρχουν χώροι για ύπνο.
    Θα ακολουθήσουν κι άλλες δράσεις καθώς θα δημιουργήσουμε Ομάδα ‘Ερευνας Trauma Release.

Εγγραφή: info@springacademy.gr