Αίτηση Συμμετοχής

Η κοινότητα μάθησης Ακαδημία ‘Ανοιξης είναι κυριολεκτικά κοινότητα!
‘Ολα τα μέλη δίνουν και παίρνουν. Δεν υπάρχουν ούτε ιεραρχίες ούτε καταναλωτές.

‘Ολα τα μέλη απο 8 ετών και πάνω συμμετέχουν στον Κεντρικό Κύκλο (και άλλους της επιλογής τους) και απο 4 ετών και πάνω συμμετέχουν με αιτήματα και προσφορές.

Οι ηλικίες είναι ενδεικτικές, παιδιά μικρότερης ηλικίας που το επιθυμούν φυσικά μπορούν.
Η προσεκτική μελέτη και συμφωνία με τις Αρχές της Ακαδημίας ‘Ανοιξης είναι απαραίτητη καθώς και μια διαζώσης ή διαδικτυακή συνάντηση γνωριμίας με τον κύκλο Εισαγωγής Νέων Μελών.

Μετά την έγκριση της αίτησης σας, για να αποκτήσετε όλα τα δικαιώματα ενός μέλους, θα πρέπει να κάντε συνεισφορά 

Όλα τα μέλη συμμετέχουν στο Συντονιστικό Κύκλο και σε όποιον άλλον Κύκλο επιθυμούν.

Η ελάχιστη απαίτηση είναι η συμμετοχή σου στη Γενική μας Συνέλευση δύο φορές το χρόνο.Η προσεκτική μελέτη των Αρχών της Ακαδημίας ‘Ανοιξης (Καταστατικό και Εσωτερικός Κανονισμός) είναι απαραίτητη για τη συμπλήρωση αυτής της Φόρμας.
Θα τα βρείτε στη σελίδα “Ο Στόχος μας“:
-Μέλη ενίσχυσης: ετήσια συνεισφορά. Προβλέπεται να συμμετέχουν στο Συντονιστικό Κυκλο τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο (στις Γενικές Συνελέυσεις).
-Μέλη συμμετοχής: ετήσια και μηνιαία συνεισφορά (όχι ακόμα σε ισχύ), συμμετέχουν τουλάχιστον στον Συντονιστικό Κύκλο. Πλήρη και δωρεάν συμμετοχή στις δράσεις.

Μία δοκιμαστική περίοδος είναι εφικτή. Δες εδώ:
Aν θέλεις να μας υποστηρίξεις χωρίς να γίνεις μέλος, μπορείς να γίνεις Χορηγός εδώ:
Aν θέλεις να συνεργαστείς μαζί μας χωρίς να γίνεις μέλος, γίνε Συνεργάτης
εδώ:
Αν είστε ομάδα/οργάνωση δείτε
εδώ:

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας εδώ  και ακολουθήστε μας στα Κοινωνικά Δίκτυα:  Youtube, Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram

Αυτή η Φόρμα είναι το 1ο βήμα της Αίτησης Συμμετοχής. 2ο βήμα είναι μια συνάντηση (διαζώσης ή διαδικτυακή) με τον κύκλο Εισαγωγής Νέων Μελών για να απαντηθούν τα ερωτήματα σου. 3ο βήμα είναι η Δήλωση Συναίνεσης στις Αρχές της Ακαδημίας ‘Ανοιξης. 4ο βήμα είναι η οικονομική συνεισφορά της επιλογής σου.

0
 characters
0
 characters
0
 characters
0
 characters