Ευέλικτη Κατασκήνωση

Οι Σταγόνες, από τις 12 έως τις 21 Αυγούστου, φιλοξενούν την Ευέλικτη κατασκήνωση που συνδιοργανώνουν η Ακαδημία Άνοιξης και το Hara-Goe project.

Η συγκρότηση κοινότητας και η δημιουργική έκφραση μέσα σε ένα ευέλικτο πλαίσιο βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της συνάντησης. Θα αναλυθούν και θα χρησιμοποιηθούν τα εργαλεία που μας βοηθούν να αναπτύσσουμε σχέσεις δυνατές και ειλικρινείς.

Σκοπός είναι να συμπεριληφθούν οι ανάγκες της κοινότητας και να συνδιαμορφωθούν οι μέρες μας ανάλογα με τις προσφορές και τα αιτήματα των ανθρώπων που θα είμαστε εκεί.

Θα απολαύσουμε τη φύση, με βόλτες στο βουνό και τη θάλασσα, υπέροχο φαγητό φτιαγμένο με γνώση και μεράκι, χορό, τραγούδι και όσα σχεδιάσουμε παρέα!

 

Η ενδεικτική ροή της ημέρας είναι η εξής:

07:30 – 08:30 Άσκηση, διαλογισμός (προαιρετικά)

08:00 – 09:30 Πρωινό

09:45 – 10:30 Πρωινός κύκλος (μοίρασμα και οργάνωση της μέρας)

10:45 – 13:45 Δραστηριότητες (ανάλογα την προσφορά λαμβάνουν χώρα παράλληλα)

14:00 – 15:00 Μεσημεριανό γεύμα

15:00 – 17:00 Σιέστα, χειροτεχνίες

17:30 – 19:45 Δραστηριότητες (συνήθως παραλιακές…)

20:00 – 20:45 Βραδινό

21:00 – 22:30 παρεούλα, κουβέντα, μουσική

23:00 – … Ύπνος (όσοι μένουν ξύπνιοι σέβονται όσους κοιμούνται)

Οι δραστηριότητες θα διαμορφωθούν με βάση τις προσφορές και τα αιτήματα των μελών της κοινότητας.  Σκοπός μας είναι να συγκεντρωθούν προσφορές και αιτήματα τόσο κατά τη διάρκεια όσο και πριν τις ημέρες της κατασκήνωσης. Στο Kanban που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όσα υπάρχουν μέχρι τώρα. Το Kanban θα ανανεώνεται διαρκώς με τις προσφορές και τα αιτήματα, τα οποία μπορείτε να υποβάλετε στις εξής φόρμες : Κατάθεση Αιτήματος, Κατάθεση Προσφοράς

Επίλεξε “See the board”. Για τις περιγραφές του κάθε αιτήματος η προφοράς εστιάστε στο κάθε εικονίδιο και πατήστε το expand

Πού, πόσο, για πόσο;

Η Ευέλικτη κατασκήνωση θα πραγματοποιηθεί στο κτήμα «Σταγόνες», στην ανατολική ακτή της Εύβοιας, από την Παρασκευή 12 Αυγούστου έως την Κυριακή 21 Αυγούστου. Μπορείτε να μείνετε και τμηματικά, κάποιες μέρες, με ελάχιστο όριο ημερών τις 3.

Η προτεινόμενη συνδρομή ορίζεται στα 25,- ευρώ για τους ενήλικες και στα 15- ευρώ για τα παιδιά ανα ημέρα. Συμπεριλαμβάνει θέση για τη σκηνή σας , ένα χορταστικό πρωινό και δύο χορτοφαγικά γεύματα τη μέρα, μαγειρεμένα με αγάπη. Επιπλέον στο χώρο διατίθενται και δύο τροχόσπιτα (3-5 άτομα έκαστο) προς 25 ευρώ την ημέρα επιπλέον και δύο bell tents προς 20 ευρώ την ημέρα επιπλέον. Όσα άτομα δυσκολεύονται οικονομικά μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο παρακάτω email.

Επικοινωνία – Δηλώσεις συμμετοχής

Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα Aίτηση Συμμετοχής. Οι δηλώσεις συμμετοχών θα είναι ανοιχτές μέχρι και την Τρίτη 9 Αυγούστου. Εάν δεν είναι εφικτό να συμπληρώσετε τη φόρμα, μπορείτε να δηλώσετε μέσω του email ioansouk@gmail.com, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις προσφορές, τα αιτήματα και για οποιοδήποτε άλλο λόγο επικοινωνίας. Σε έκτακτη περίπτωση μπορείτε να καλέσετε στο +30 697 1793 055.