Μαρτυρίες 2017

Ήμουν στην ακαδημία της 'Ανοιξης κυρίως σαν μητέρα και απόλαυσα τον τρόπο που ο 2χρονος γιος μας έζησε το "μαζί", τον "κύκλο", την "κοινότητα". Η συμβίωση μας αυτή την εβδομάδα ήταν μια δυνατή εμπειρία. Έστω και αυτές οι μικρές τζούρες σαπουνόφουσκας στην καθημερινότητα μου έδωσαν φοβερή έμπνευση για τη συνέχεια. Κι από τότε κάπως εμφανίζονται πράγματα από μόνα τους που έχουν άρωμα ακαδημίας της άνοιξης. Όσο για το σουμπμιτουμπιτούα δεν μου ξεκολλάει με τίποτα κι όπου βρεθώ το τραγουδώ!!!!
Ελεύθερο, αλληλέγγυο κλίμα. Επανασύνδεση με το πως μπορεί και πως θέλω να είναι η ζωή. Πολύ κέφι. Μαζί, συνεργασία, κύκλος. Αν και δεν προλάβαμε να γίνει εις βάθος πρόλαβα να εξοικειωθώ με και να αγαπήσω όλους. Πολύ κατάρτιση, πολύ γνώση.
Όμορφα, ζεστά, δημιουργικά! Ήρθαμε για 2 μέρες στην ουσία, κι αυτές όχι ολόκληρες αλλά ήταν σαν ένας άλλος κόσμος. Και τα παιδιά και οι μεγάλοι πέρασαν πολύ καλά, μαθαίνοντας και παίζοντας. Πολλή ενέργεια στην ατμόσφαιρα, κρίμα που δεν τη γεύτηκαν περισσότεροι..
Πολύ ευτυχία, όλα ρολόι, ατμόσφαιρα και εργαστήρια καταπληκτικά, ο τρόπος μοιράσματος εντυπωσιακός, μου έδωσε πολύς θάρρος και εργαλεία, εμπειρία για τη διοργάνωση ενός μεγαλυτέρου συνεδρίου.