Μικρές Ακαδημίες 2019

Oι Μικρές Ακαδημίες Άνοιξης είναι μία συνεργασία της Ακαδημίας Άνοιξης και της Casa Lucia με δράσεις τα Σαββατοκύριακα.

Σάββατο 2 Μαρτίου

"Kαρναβάλια" με τους Τρεις Λαλούν

Σάββατο 16 Μαρτίου

Παιδική Χαρά


Ξυλοκατασκευές: Αναδόμηση Δεντρόσπιτου

Για όλες τις ηλικίες

Με την ομάδα εθελοντών της Ακαδημίας Ανοιξης

Πληροφορίες: 6970387010

Τραπέζι 'Ανοιξης


Ανοιξιάτικο Τραπέζι – Μάζωξη

Φέρτε να μοιραστούμε νοστιμιές και να γνωριστούμε.

Περιπλανώμενο Μουσείο των πολιτισμών

Περιπλανώμενο Μουσείο των πολιτισμών


17:00-18:30 Έκθεση -Εργαστήριο ”Στη χώρα των Σκιών” για όλες τις ηλικίες


19:00-21:00 Σεμινάριο “Οι ιστορίες που κρύβονται στα αντικείμενα” για ενήλικες

Όλοι οι πολιτισμοί παράγουν αντικείμενα.

Συνηθίζουμε να τα βλέπουμε και να τα εκτιμούμε για την καλλιτεχνική και αισθητική τους αξία.

Αλλά τα αντικείμενα είναι αποθήκες μνήμης.

Περιέχουν ιστορίες πρόθυμες να μας εκπλήξουν αν είμαστε ικανοί να τις προφτάσουμε! Μας αφηγούνται παλιούς μύθους, ξεχασμένους τρόπους.

Αλλά πάνω απ’όλα είναι γεμάτα από ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί.

Σ’ έναν κόσμο που τείνει να γίνει εικονικός (με οθόνες αφής και εικονική πραγματικότητα) αντιπροτείνουμε την ανάκτηση του συναισθήματος του αυθεντικού αντικειμένου.

Τη μάθηση μέσα από το αισθητηριακό και συναισθηματικό βίωμα.

Στο Περιπλανώμενο μουσείο υπερασπιζόμαστε την ανάγκη να γνωρίσουμε το ”άλλο” το διαφορετικό, για να ανακαλύψουμε (και να κατασκευάσουμε) τις γέφυρες της πολιτισμικής κατανόησης που μας ενώνουν και μας συνδέουν.

Το αντικείμενο είναι η αφορμή για να μιλήσουμε για τους ανθρώπους, να ξυπνήσουμε την περιέργεια,για να μάθουμε περισσότερα.

Είναι ένα σεμινάριο που προωθεί την διαπολιτισμική αγωγή και την δημιουργικότητα .

Ένα εκπαιδευτικό εργαλείο για όσους ονειρεύονται ένα καλύτερο σχολείο.

Γλώσσες: Ελληνικά και Ισπανικά

Απαραίτητη η κράτηση: 6978502942

Προτείνεται η συμμετοχη και στα δύο!

—————

Η Πετρίνα Βάσσου γεννήθηκε το 1967 στα Γιαννιτσά.

Εργάστηκε για πολλά χρόνια ως ψηφιδογράφος και χειροτέχνης κάνοντας μαθήματα σε συλλόγους και δήμους της περιοχής.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Θεατρικού Εργαστηρίου Γιαννιτσών όπου και συμμετέχει ως ηθοποιός και κατασκευάστρια σκηνικών αντικειμένων.

Αργότερα μαζί με την Αλεξάνδρα Ιορδανίδου, δημιούργησαν την ομάδα κουκλοθεάτρου Gypsy Moth, με την οποία από το 2013 συμμετέχουν με τις δίκες τους παραστάσεις σε φεστιβάλ, σχολεία και άλλες εκδηλώσεις. (“Σελάνα”, “Ο γύρος της μπουγάδας σε 30 λεπτά”, “Μα είναι ακόμα ένα”)

Επίσης κατά την διάρκεια 2009-2015 εργάστηκε ως επιμορφώτρια στα ΙΕΚ, διδάσκοντας Εικαστικά και Κουκλοθέατρο-Θέατρο σκιών στα τμήματα Προσχολικής Αγωγής.

Από το 2016 συνεργάζεται με το Περιπλανώμενο Μουσείο των Πολιτισμών από την Βαλένθια της Ισπανίας, στις δραστηριότητες του στην Ελλάδα ως μεταφράστρια των Ισπανικών και κουκλοπαίκτρια.

PEP BELTRAN RAMIREZ

Διπλωματούχος των παραστατικών τεχνών του Institud del Teatre, Barcelona.

Διαχειριστής και προωθητής πολιτιστικών σχεδίων ( Gestor cultural).

Θεατρικός σύμβουλος της δημοτικής επιχείρησης πολιτιστικής ανάπτυξης του Δήμου της Βαλένθια, και άλλων δήμων ( Xativa, Manises, Albacete, Requena),

όπου κατεύθυνε και διοργάνωσε περιοδείες και μόνιμες θατρικές σκηνές. Υπεύθυνος σχεδιασμού παραγωγής των εκθέσεων στο Palan de les Artes ( Όπερα της Βαλένθια ).

Ειδίκευση στη Μουσειολογία και τον λαϊκό πολιτισμό.

Διευθυντής του Gresol gestion cultural για 22 χρόνια, όπου σχεδίασε και πραγματοποίησε διάφορα μουσειογραφικά και εκθεσιακά προγράμματα σε όλη την Ισπανία

Τεχνικός διευθυντής στον πολιτιστικό οργανισμό Sovint (Asosacion Cultural Sovint) όπου υλοποίησε προγράμματα ευαισθητοποίησης, διαπολιτισμικά και διεθνούς συνεργασίας.

Μουσειογραφικά έργα :

Μουσεία στο Δήμο της Aldacete : Museo internacional de Arte Popular, Museo de la Cuchilleria (Μουσείο της Μαχαιροποιίας) Museo de la paz ( Μουσείο της Ειρήνης ) και κέντρα περιβαλλοντικής ανάπτυξης.

Οικο-μουσεία στις πόλεις Aras de los Olmos και Sot de Chera.

Αρχαιολογικό μουσείο του Calp, και μεταξύ άλλων , το Εθνολογικό και Αρχαιολογικό μουσείο της Βαλένθια (παρέμβαση στις μόνιμες αίθουσες).

Εκθεσιακά προγράμματα :

Περιοδικές εκθέσεις σε διάφορα μουσεία : IVAM, MUVIM, Centre cultural ‘ La Beneficienta’ (Εθνολογία και Αρχαιολογία)

Museo National de Arte Romano (συλλογές του Ερμιτάζ),Σιδηροδρομικό Μουσείο, όμιλος των Museos de la Comunitat Valenciana.

Ατομικές εκθέσεις : σχεδιασμός και παραγωγή περιοδικών εκθέσεων σχετικά με τις ανθρώπινες αξίες, την αλληλεγγύη, την ευαισθητοποίηση και την πολυπολιτισμικότητα για τον Δήμο της Βαλένθια,Xarxa de Museos de la Diva, Juntade Castilla –La Maucha, Region de Murcia, Govierno Vasko, Navarra, Diputacio de Barcelona και για τα ιδρύματα Bancaixa, CAM, CCM, Caja Duero, Caja Murcia, Caixa Carlet.

Εκπαιδευτική εμπειρία :

Μέλος της ομάδας βάσης και συνιδρυτής του EAJ (Escuela de Animadores Juveniles de la GV –σχολή εμψυχωτών Νεολαίας της κυβέρνησης της Βαλένθια).

Εκπαιδευτής της INEM (οργανισμός του Ισπανικού κράτους για την ανεργία ) και της SERVEF ( οργανισμός βοήθειας προς τους άνεργους της κυβέρνησης της Βαλένθια )

στο πεδίο της κοινωνικοπολιτιστικής εμψύχωσης και εμψύχωσης της νεολαίας και της κατάρτισης των εκπαιδευτικών.

Καθηγητής εμψύχωσης και διαχείρισης πολιτιστικών σχεδίων (Animacion y gestion cultural) σε εκπαιδευτικά κέντρα. (E. de Magisterio de Cheste, Edetania, EPLA, CIM)

Καθηγητής του Μάστερ της προώθησης και διαχείρισης πολιτιστικών σχεδίων στο πανεπιστήμιο CEU San Pablo (Valencia) όπου κατείχε τον ρόλο του επιμελητή σπουδών των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, και μέλος της εξεταστικής επιτροπής.

Το Περιπλανώμενο Μουσείο των πολιτισμών άρχισε να διαμορφώνεται στη δεκαετία του ’90 και πήρε τη σημερινή του μορφή το 2001.

Από τότε, έχει αυξηθεί το νούμερο των συλλογών, καθώς και ο αριθμός των εκθέσεων και των εργαστηρίων που προσφέρει.

Το Μουσείο έχει ταξιδέψει σε αμέτρητες πόλεις της Ισπανίας και συνεργάστηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση, δήμους και οργανώσεις. Για τρία χρόνια (2012/14) παρουσίασε το έργο του υπό την αιγίδα της επιτροπής της UNESCO για τη διατήρηση της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς. Έχει παρουσιάσει τις εκθέσεις και τα εργαστήρια του σε σχολεία, ινστιτούτα, θέατρα, φεστιβάλ, πολιτιστικά και κοινωνικά κέντρα μπροστά σε ένα πολύ διαφορετικό ακροατήριο: παιδιά, ενήλικες, οικογένειες, μετανάστες ,άτομα με ειδικές ανάγκες.

Από το 2017 συμμετέχει στο πρόγραμμα PICE (Διεθνής Προώθηση του Ισπανικού Πολιτισμού) του Υπουργείου Εξωτερικών της Ισπανίας.

Στην Ελλάδα ξεκίνησε την δραστηριότητα του το 2017.

Συνεργάστηκε και παρουσίασε το έργο του στον δήμο Πέλλας

Δήμο Συκεών-Νεάπολης

θέατρο Τιριτόμπα του δήμου Λάρισας

θεατρικό εργαστήρι Γιαννιτσών

Σύλλογο Αμεα δήμου Γιαννιτσών

Fix in Art στη Θεσ/νικη

Μονή Λαζαριστών στη Θεσ/νικη

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Ηρακλείου

Δημος Τρικάλων

Τhesspuppet (Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου στη Θεσ/νικη, υπό την αιγίδα του δήμου Θεσ/νικης και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού) με την έκθεση -εργαστήριο

”στη Χώρα των σκιών” επίσης συμμετοχή στην ημερίδα ”Tο Κουκλοθέατρο στην Εκπαίδευση ”με ομιλία και εργαστήριο για εκπαιδευτικούς.

EUDEC18 (European Democratic Education Conference) συμμετοχή στο συνέδριο για την Δημοκρατική Παιδεία στην Ευρώπη, στην Κρήτη, με παρουσιάσεις εκθέσεων,καθώς και με ομιλίες-συζητήσεις για εκπαιδευτικούς με θέματα

”Οι Ιστορίες που κρύβονται στα αντικείμενα”

”Μαθαίνοντας από περιέργεια”

Οκτώβριος 2018 σεμινάριο στο ΑΠΘ ,με θέμα ΄΄ιχνηλάτες ιστοριών ”.-με την υποστήριξη του ινστιτούτου Θερβάντες.

Οκτώβριος 2018 Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου του δήμου Βέροιας με εκθέσεις,εργαστήρια , ομιλίες και σεμινάρια για εκπαιδευτικούς.

Tο Περιπλανώμενο Μουσείο έχει ταξιδέψει σε πολλά σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Σάββατο 23 Μαρτίου

Μάζωξη Κατασκευής Κομποστικής Τουαλέτας

Θα μας καθοδηγήσει ο Αλέξανδρος Λευτεριώτης.

Τραπέζι 'Ανοιξης


Ανοιξιάτικο Τραπέζι-Μάζωξη

Φέρτε να μοιραστούμε νοστιμιές και να γνωριστούμε.

Κυριακή 24 Μαρτίου

Μικτό Ποδόσφαιρο


ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΙΚΕΤ
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ

Μικτό ποδόσφαιρο

Ενα πρωταθληματάκι για όλες τις ηλικίες

Αθλητισμός χωρίς ανταγωνισμό.

Εμείς απλά θα το κάνουμε πράξη!

Θα συναντηθούμε και θα παίξουμε ποδόσφαιρο όλοι μαζί, άνθρωποι κάθε ηλικίας. Όχι για να ανταγωνιστούμε αλλά για να διασκεδάσουμε.

Άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια είναι τα μόνα που θα χρειαστείτε.

Φέρτε φαγητό για πικ-νικ.

Πληροφορίες: 6987738346

Σάββατο 30 Μαρτίου

Μια βαλίτσα γεμάτη παιχνίδια

 

Ηλικίες: κατω των 12

Ώρα: 11:30-13:30

Τηλ. 6971943751

Το θεατρικό παιχνίδι αποτελεί μία βιωματική δραστηριότητα, όπου τα παιδιά μέσα από τη μίμηση, την κίνηση και τη μουσική εκφράζονται και επικοινωνούν με ένα διαφορετικό τρόπο.

Στη λειτουργία του το θεατρικό παιχνίδι δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχει αυστηρό προγραμματισμό, χρησιμοποιείται όμως ένα πλαίσιο υποστηρικτικό της δυνατότητας διερεύνησης ενός θέματος χωρίς να καταργείται το αυθόρμητο και το αβίαστο στοιχείο του παιχνιδιού.
Η έμφαση δίνεται περισσότερο στη διαδικασία και όχι στο αποτέλεσμα.

Στο εργαστήρι αυτό, με βασικό όχημα το θεατρικό παιχνίδι, θα γνωριστούμε, θα εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλον, και, συνοδοιπόροι πια, θα ταξιδέψουμε σε χώρες μακρινές και μαγικές έχοντας μαζί μας τις πιο σημαντικές αποσκευές: τη φαντασία μας και την όρεξη μας για παιχνίδι.

Θα περιπλανηθούμε στη χώρα των χρωμάτων και των συναισθημάτων, θα γνωρίσουμε ξωτικά και καλικάντζαρους, στοιχεία της φύσης και μαγικά πλάσματα.
Θα παίξουμε, θα βαφτούμε, θα φτιάξουμε και θα τραγουδήσουμε.

Στόχος των εργαστηρίων είναι τα παιδιά να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους μέσα από παιγνιώδεις και βιωματικές δραστηριότητες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον τους. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος βασικό μέλημα είναι η διαμόρφωση ενός ασφαλούς, ευχάριστου και γεμάτου ερεθίσματα περιβάλλοντος.

Καλλιόπη Τριανταφύλλου:

Γεννήθηκε στη Ρόδο και αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Ιωαννίνων το 2014.
‘Έπειτα, ασχολήθηκε με την τέχνη του Θεατρικού Παιχνιδιού στην Αθήνα, ολοκληρώνοντας τα 3 έτη σπουδών του τμήματος <<Σχολή>> Θεατρικού Παιχνιδιού και Παιδαγωγικής Θεάτρου στο Εργαστήρι Πολιτιστικής Εκπαίδευσης <<Σχολείο Παιχνιδιού>> (2015-2018).
Παράλληλα με τις σπουδές της στο Θεατρικό Παιχνίδι, παρακολούθησε το ετήσιο εργαστήριο κατασκευής και εμψύχωσης κούκλας (2016-2017) καθώς και το τρίμηνο σεμινάριο εμψύχωσης κούκλας (2017-2018) στο Εργαστήριο Κουκλοθέατρου ΄΄Αγιούσαγια΄΄.
Επίσης, έχει παρακολουθήσει το σεμινάριο ” Ένα έπος αστάθειας ” : Σεμινάριο Θεατρικού Κλόουν ! (PhysicalTheaterWorkshop ) στην Κέρκυρα (11/2018).
Έχει συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα Θεατρικού Παιχνιδιού, σε κουκλοθεατρικές παραστάσεις και σε παιδικές ραδιοφωνικές εκπομπές.

Από το 2015 εργάζεται με παιδιά ηλικίας 3-12 ετών ως εκπαιδευτικός καθώς και ως εμψυχώτρια Θεατρικού Παιχνιδιού.

Θεωρεί πως το παιχνίδι και η καλλιέργεια της φαντασίας είναι απαραίτητα στοιχεία για τη ζωή όχι μόνο των παιδιών αλλά και των ενηλίκων. Απορρίπτει δασκαλοκεντρικές μεθόδους και προτιμάει να χτίζει ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης με βασικό άξονα το σεβασμό στη μοναδικότητα του καθενός. Μαγεύεται από τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος των παιδιών και πιστεύει ότι κάθε μέρα με τα παιδιά είναι ένα διαφορετικό ταξίδι που ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να σε βγάλει!

Παιδική Χαρά


Ξυλοκατασκευές: Αναδόμηση Δεντρόσπιτου

Για όλες τις ηλικίες

Με την ομάδα εθελοντών της Ακαδημίας Ανοιξης

Πληροφορίες: 6987738346

Τραπέζι 'Ανοιξης


Ανοιξιάτικο Τραπέζι-Μάζωξη

Φέρτε να μοιραστούμε νοστιμιές και να γνωριστούμε.

Σάββατο 6 Απριλίου

"Θεατρικές αλχημείες για εφήβους"


Ταξίδια στον κόσμο του θεάτρου. Mε την ευρεία έννοια του “κόσμου” και του “θεάτρου”.

Αναζητάμε: ενεργοποίηση, αποδέσμευση και σύνδεση.

Βρίσκουμε: γέλιο

Ηλικίες: 12-18

Προτείνεται να φορατε ανετα ρουχα.

Τραπέζι 'Ανοιξης


Ανοιξιάτικο Τραπέζι-Μάζωξη

Φέρτε να μοιραστούμε νοστιμιές και να γνωριστούμε.

EN


Εργαστήρια για όλες τις ηλικίες.

Πεδια: τεχνικές κίνησης, χορού, αυτοσχεδιασμού, τσίρκου, contact, μουσικής και φωνής, σωματικές και θεραπευτικές μέθοδοι, πολεμικές τέχνες και ακροβατικά.

Περισσότερα για το ΕΝ

Κυριακή 7 Απριλίου

Μάζωξη Κατασκευής Κομποστικής Τουαλέτας

Θα μας καθοδηγήσει ο Αλέξανδρος Λευτεριώτης.

Σάββατο 13 Απριλίου

Τραπέζι 'Ανοιξης


Ανοιξιάτικο Τραπέζι-Μάζωξη

Φέρτε να μοιραστούμε νοστιμιές και να γνωριστούμε.

Μια βαλίτσα γεμάτη παιχνίδια


Ηλικίες: κατω των 12

Ώρα: 11:30-13:30

Τηλ. 6971943751

Το θεατρικό παιχνίδι αποτελεί μία βιωματική δραστηριότητα, όπου τα παιδιά μέσα από τη μίμηση, την κίνηση και τη μουσική εκφράζονται και επικοινωνούν με ένα διαφορετικό τρόπο.

Στη λειτουργία του το θεατρικό παιχνίδι δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχει αυστηρό προγραμματισμό, χρησιμοποιείται όμως ένα πλαίσιο υποστηρικτικό της δυνατότητας διερεύνησης ενός θέματος χωρίς να καταργείται το αυθόρμητο και το αβίαστο στοιχείο του παιχνιδιού.
Η έμφαση δίνεται περισσότερο στη διαδικασία και όχι στο αποτέλεσμα.

Στο εργαστήρι αυτό, με βασικό όχημα το θεατρικό παιχνίδι, θα γνωριστούμε, θα εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλον, και, συνοδοιπόροι πια, θα ταξιδέψουμε σε χώρες μακρινές και μαγικές έχοντας μαζί μας τις πιο σημαντικές αποσκευές: τη φαντασία μας και την όρεξη μας για παιχνίδι.

Θα περιπλανηθούμε στη χώρα των χρωμάτων και των συναισθημάτων, θα γνωρίσουμε ξωτικά και καλικάντζαρους, στοιχεία της φύσης και μαγικά πλάσματα.
Θα παίξουμε, θα βαφτούμε, θα φτιάξουμε και θα τραγουδήσουμε.

Στόχος των εργαστηρίων είναι τα παιδιά να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους μέσα από παιγνιώδεις και βιωματικές δραστηριότητες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον τους. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος βασικό μέλημα είναι η διαμόρφωση ενός ασφαλούς, ευχάριστου και γεμάτου ερεθίσματα περιβάλλοντος.

Καλλιόπη Τριανταφύλλου:

Γεννήθηκε στη Ρόδο και αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Ιωαννίνων το 2014.
‘Έπειτα, ασχολήθηκε με την τέχνη του Θεατρικού Παιχνιδιού στην Αθήνα, ολοκληρώνοντας τα 3 έτη σπουδών του τμήματος <<Σχολή>> Θεατρικού Παιχνιδιού και Παιδαγωγικής Θεάτρου στο Εργαστήρι Πολιτιστικής Εκπαίδευσης <<Σχολείο Παιχνιδιού>> (2015-2018).
Παράλληλα με τις σπουδές της στο Θεατρικό Παιχνίδι, παρακολούθησε το ετήσιο εργαστήριο κατασκευής και εμψύχωσης κούκλας (2016-2017) καθώς και το τρίμηνο σεμινάριο εμψύχωσης κούκλας (2017-2018) στο Εργαστήριο Κουκλοθέατρου ΄΄Αγιούσαγια΄΄.
Επίσης, έχει παρακολουθήσει το σεμινάριο ” Ένα έπος αστάθειας ” : Σεμινάριο Θεατρικού Κλόουν ! (PhysicalTheaterWorkshop ) στην Κέρκυρα (11/2018).
Έχει συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα Θεατρικού Παιχνιδιού, σε κουκλοθεατρικές παραστάσεις και σε παιδικές ραδιοφωνικές εκπομπές.

Από το 2015 εργάζεται με παιδιά ηλικίας 3-12 ετών ως εκπαιδευτικός καθώς και ως εμψυχώτρια Θεατρικού Παιχνιδιού.

Θεωρεί πως το παιχνίδι και η καλλιέργεια της φαντασίας είναι απαραίτητα στοιχεία για τη ζωή όχι μόνο των παιδιών αλλά και των ενηλίκων. Απορρίπτει δασκαλοκεντρικές μεθόδους και προτιμάει να χτίζει ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης με βασικό άξονα το σεβασμό στη μοναδικότητα του καθενός. Μαγεύεται από τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος των παιδιών και πιστεύει ότι κάθε μέρα με τα παιδιά είναι ένα διαφορετικό ταξίδι που ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να σε βγάλει!

Μάζωξη Κατασκευής Κομποστικής Τουαλέτας

Θα μας καθοδηγήσει ο Αλέξανδρος Λευτεριώτης.

Σάββατο 20 Απριλίου

Τραπέζι 'Ανοιξης


Ανοιξιάτικο Τραπέζι-Μάζωξη

Φέρτε να μοιραστούμε νοστιμιές και να γνωριστούμε.

"Θεατρικές αλχημείες για εφήβους"


Ταξίδια στον κόσμο του θεάτρου.

Mε την ευρεία έννοια του κόσμου και του θεάτρου.

Αναζητάμε: ενεργοποίηση, αποδέσμευση και σύνδεση.

Βρίσκουμε: γέλιοΗλικίες: 12-18

Προτείνεται να φορατε ανετα ρουχα.

ΕΝ


Εργαστήρια για όλες τις ηλικίες.

Πεδια: τεχνικές κίνησης, χορού, αυτοσχεδιασμού, τσίρκου, contact, μουσικής και φωνής, σωματικές και θεραπευτικές μέθοδοι, πολεμικές τέχνες και ακροβατικά.

Περισσότερα για το ΕΝ

Κυριακή 14 Απριλίου

Παιδική Χαρά


Ξυλοκατασκευές: Αναδόμηση Δεντρόσπιτου

Για όλες τις ηλικίες

Με την ομάδα εθελοντών της Ακαδημίας Ανοιξης

Πληροφορίες: 6987738346

Τραπέζι 'Ανοιξης


Ανοιξιάτικο Τραπέζι-Μάζωξη

Φέρτε να μοιραστούμε νοστιμιές και να γνωριστούμε.

Ηλιοβασίλεμα στο Αγγελόκαστρο

Σας προσκαλούμε να έρθετε μαζί μας στο Αγγελόκαστρο, Παλαιοκαστρίτσας για βόλτα με ποδήλατα ή χωρίς, πικ-νικ στο ηλιοβασίλεμα.

-Σημείο συνάντησης (προαιρετικό) : Casa Lucia όλη μέρα μέχρι τις 16:00 (έχουμε κι άλλα εργαστήρια, ελάτε!).
Μπορείτε επίσης να μας συναντήσετε κατευθείαν στην πύλη του Αγγελόκαστρου.

-Έχουμε ελεύθερες θέσεις στα αυτοκίνητα! Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σε περίπτωση που χρειάζεστε μεταφορικό μέσο.

-Ποδήλατα ευπρόσδεκτα αλλά όχι απαραίτητα.

Πληροφορίες: 6980621236